Pieperpost ft. Willie.nl presenteren

De aarsappel

De eerste biologisch afbreekbare buttplug

Nu beschikbaar:

Online sexshop Willie.nl en Pieperpost hebben de krachten gebundeld om een innovatief product op de markt te brengen. De eerste milieuvriendelijke en biodegradable buttplug, die ze liefkozend en toepasselijk ‘Aarsappel’ noemen, is vanaf komende week verkrijgbaar in de webshops van beide bedrijven.

“We willen al een tijdje de volgende stap zetten op het gebied van duurzaamheid en nu hebben we samen met Pieperpost een slag kunnen maken”, aldus Willies marketingspecialist en gelegenheidswoordvoerder Rob Kolmus. De samenwerking tussen beide bedrijven is gestart met het doel de seksspeeltjesbranche op een laagdrempelige manier te verduurzamen. Veel onderzoek en prototypes verder, kan de Aarsappel officieel aangekondigd worden.

De Aarsappel is een buttplug met aardappel als hoofdbestanddeel. Naast biologisch afbreekbaar, is aardappel vriendelijk en kalmerend voor de (gevoelige) huid en elimineert het gifstoffen. Daarnaast is het rijk aan antioxidanten en vitamine C, wat ontstekingen en donkere kringen tegengaat. Bovendien is aardappel zo goed als PH-neutraal.

De aardappels die voor de buttplug gebruikt worden, voldoen vanwege hun vorm of grootte niet aan EU-regelgeving omtrent consumptie. Pieperpost gaat met hun succesvolle gepersonaliseerde aardappels verspilling van deze aardappels al tegen en zag in Willie een partner om dit op een originele manier uit te breiden. Het team achter de Aarsappel wil laten zien dat een erotisch product milieuvriendelijk kan zijn zonder concessies te doen aan kwaliteit. En dat dit op een simpele manier gerealiseerd kan worden, zodat het voor een grote groep toegankelijk blijft. “We wilden van onze aardappels ook een ander, volledig biologisch afbreekbaar product maken om voedselverspilling verder tegen te gaan. Uiteindelijk is het een zeer intiem product geworden, waarbij de klantervaring het belangrijkst is”, aldus Fanar Al-Obaidy, mede-oprichter van Pieperpost. “Die test heeft de Aarsappel tot nu toe goed doorstaan, dus we zijn klaar voor het grote publiek.”

De Aarsappel is binnenkort verkrijgbaar in drie maten, waarvan ‘krieltje’, de kleinste maat, bedoeld is voor beginnende liefhebbers en de grootste maat, ‘Bildstar’, uitermate geschikt is voor gevorderden.

Biologisch afbreekbaar

Tegen voedselverspilling

PH-Neutraal

Wil je in de tussentijd iets leuks kopen voor je schatje patatje?

Sweet Potato Pakket
Sweet Potato Pakket

Sweet Potato Pakket

14,99
Sweet Potato XL
Sweet Potato XL

Sweet Potato XL

23,95
Sweet Potato Verwenpakket
Sweet Potato Verwenpakket

Sweet Potato Verwenpakket

23,99
Borrelbox
Borrelbox

Borrelbox

29,95

Klaar met saaie bloemen en kaarten? Stuur een aardappel.

Want wie wil er nou geen gepersonaliseerde pieper cadeau?

Gratis bezorging

Vanaf €20

Origineel

Gegarandeerd lachen

Voor je geliefden

Als verrassing

Laten we eerlijk zijn. De meeste cadeaus zijn erg saai. Een kaartje, een bloemetje, altijd hetzelfde liedje. Of nog erger; parfum... Wij denken dat het origineler kan. Want waarom zou jij, de unieke persoon die jij bent, hetzelfde sturen als alle andere mensen? Het roer moet om. Nederland is er klaar voor. Conformeer je niet, maar ga op avontuur! Ga voor originaliteit. Ga voor een 100% Hollandse aardappel.

Waarom deze samenwerking?

Dagelijks wordt er heel veel eten weggegooid. Niet omdat het niet eetbaar is, maar omdat de vorm of het formaat niet voldoen aan internationale standaarden. Dat vinden wij erg jammer. Met Pieperpost proberen we deze voedselverspilling dan ook tegen te gaan. Onze aardappels belanden vaak in de pan of in de grond, in plaats van in de verbrandingsoven. Samen met Willie.nl proberen we nog een stap te zetten hierin.