Over ons

Laten we eerlijk zijn. De meeste cadeau's zijn erg saai. Een kaartje, een bloemetje, of nog erger; parfum... altijd hetzelfde liedje. Wij denken dat het origineler kan. Want waarom zou jij, de unieke persoon die jij bent, hetzelfde sturen als alle anderen?

Het roer moet om. Nederland is er klaar voor. Conformeer je niet, maar ga op avontuur! Ga voor originaliteit. Ga voor een 100% Hollandse aardappel.

 

Wie zijn wij nou eigenlijk?

Wij zijn een klein team gespecialiseerd in puns, piepers en plezier. Dat doen we vanuit ons pieperparadijs in hartje Rotterdam. Voor jou. Omdat jij onze favoriete pieper bent. Al onze piepers worden met de hand geschreven en ingepakt bij Nieuw Sociaal Werk. Een werkplaats voor getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Rotterdam.

 

Wie bedenkt onze quotes?

De in-house pun experts zijn 24/7 bezig om nieuwe, sappige dad jokes te bedenken zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij weten eerlijk gezegd ook niet hoe ze dat doen.

 

Hoe gaan we te werk?

De piepers worden handgekozen. Want we willen alleen de beste tatta's voor jou, natuurlijk. Hierna wordt de door jou gekozen boodschap zorgvuldig op de pieper genoteerd. Eerst effe checken op de spelling, want wij willen "no ragrets". We geven een klein kusje op de pieper voordat we 'm in de hysterische verzenddoos stoppen en opsturen.

Inspiratie nodig? We got you.

Check ons Pieperpraat blog
  • 100% Hollandse Tatta

    Wij doen niet aan import. Van Nederland, voor Nederland. De aardappel valt dus inderdaad niet ver van de boom. Ofzo.

  • Handgeschreven boodschappen

    Wij schrijven de door jou gekozen tekst met de hand op onze aardappels. Elke keer weer. Vinden we gewoon leuk ja. Don't judge.