Over ons

Laten we eerlijk zijn. De meeste cadeau's zijn erg saai. Een kaartje, een bloemetje, of nog erger; parfum... altijd hetzelfde liedje. Wij denken dat het origineler kan. Want waarom zou jij, de unieke persoon die jij bent, hetzelfde sturen als alle anderen?

Het roer moet om. Nederland is er klaar voor. Conformeer je niet, maar ga op avontuur! Ga voor originaliteit. Ga voor een 100% Hollandse aardappel.

  • Wie zijn wij nou eigenlijk?

    Wij zijn een klein team gespecialiseerd in puns, piepers en plezier. Dat doen we vanuit ons pieperparadijs in hartje Rotterdam. Voor jou. Omdat jij onze favoriete pieper bent.

  • Wie bedenkt onze quotes?

    De in-house pun experts zijn 24/7 bezig om nieuwe, sappige dad jokes te bedenken zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij weten eerlijk gezegd ook niet hoe ze dat doen.

Hoe gaan we te werk?

De perfecte aardappel kiezen

Al onze piepers worden handgekozen. Want we willen alleen de beste tatta's voor jou, natuurlijk. Onze piepers moeten extra groot zijn en een schoon velletje hebben.

De aardappel beschrijven

Hierna wordt de door jou gekozen boodschap zorgvuldig op de pieper genoteerd door onze pieperbrigade.

Je pakket inpakken

Je pakket wordt netjes ingepakt en alle extraatjes worden bij de pieper gedaan. Zo creëren we een prachtig cadeautje voor de gelukkige ontvanger.

Even een dubbelcheck

Eerst effe checken op de spelling, want wij willen "no ragrets". We geven een klein kusje op de pieper voordat we 'm in de hysterische verzenddoos stoppen

En dan gaan ze mee

Aan het einde van elke werkdag worden al onze pakketjes netjes opgehaald door onze vervoerder. Nog even lief zwaaien en ze gaan de vrachtwagen in.

Inspiratie nodig? We got you.

Check ons Pieperpraat blog