Zijn bloemen passé?

We leven in een tijd met veel onzekerheid. Als maatschappij zitten we logischerwijs met veel vragen. Zoals: Zijn we nou echt van corona af? En wat is Poetins volgende stap? Maar de vraag die momenteel het meeste leeft in de maatschappij is natuurlijk: Is 2022 het einde voor bloemen?

Die eerste twee vragen kunnen we helaas niet beantwoorden. Want corona is corona en Poetin is nou eenmaal Poetin. Dus laten we voor nu even focussen op de bloemen. Is het geven van bloemen als cadeau dan echt verleden tijd? En wat betekent dat voor onze maatschappij?

Wij van Pieperpost hebben hier uitgebreid wetenschappelijk onderzoek op losgelaten. Onze wetenschappers hebben jarenlange groepsstudies gedaan op chimpansees in Diergaarde Blijdorp. Daarnaast hebben we steekproefsgewijs de kleur van achtbaan De Goliath gemeten in Walibi en zijn we tijdens storm Corrie een schnitzel gaan eten in Barendrecht.

En hoewel we denken dat er meer onderzoek nodig is, hebben we wel al een goede indicatie. Uit alle informatie die we hebben kunnen verzamelen blijkt dat bloemen inderdaad passé zijn. Dus heb je binnenkort een verjaardag, moederdag of wil je gewoon iemand laten weten dat je van ze houdt? Piepers zijn de toekomst.

Terug naar blog